Aktuální prodejní akce do 6.5: Sleva 25% na RaceChip XLR5RaceChip GTS a RaceChip GTS BlackVíce informací

RaceChip představuje novinku pro Volkswagen Polo VI GTI: Zvýšte výkon svého vozu na novou úroveň! | RaceChip Czech republic | Chiptuning

RaceChip představuje novinku pro Volkswagen Polo VI GTI: Zvýšte výkon svého vozu na novou úroveň!

Jsme RaceChip, přední společnost v oblasti optimalizace výkonu vozidel, přináší inovativní jednotku pro majitele Volkswagen Polo VI (AW) ve verzi GTI s motorem 2.0 TSI. Tato novinka umožňuje zvýšení výkonu a vylepšení jízdní dynamiky vašeho oblíbeného hatchbacku.

Základní parametry:

  • Vozidlo: Volkswagen Polo VI GTI (od roku 2017)
  • Motor: 2.0 TSI s výkonem 207 HP/152 kW
  • Nový výkon: 237 HP


Jak to funguje?

RaceChip vytvořil sofistikovanou jednotku, která umožňuje optimalizaci motorového řízení, přičemž dodržuje všechny bezpečnostní normy a ochranné prvky výrobce. To umožňuje zvýšit výkon a točivý moment vašeho vozu, čímž získáte lepší zrychlení a celkově vylepšený jízdní zážitek.

Výhody:

Zvýšení výkonu: Nová jednotka od RaceChip vám umožní získat další koně pod kapotou a vylepšit výkon vašeho Polo GTI.
Snadná instalace: Jednotka je navržena s ohledem na jednoduchou instalaci, kterou lze provést svépomocí nebo s pomocí profesionálního servisu.
Bezpečnostní prvky: RaceChip se zaměřuje na bezpečnost a zdraví motoru, takže optimalizace probíhá v rámci bezpečných a akceptovatelných parametrů.

Pokud hledáte způsob, jak vylepšit výkon svého Volkswagen Polo VI GTI, nová jednotka od RaceChip může být tou správnou volbou. Získáte nejenom více výkonu, ale také zvýšíte celkovou dynamiku a radost z jízdy. Buďte průkopníkem v optimalizaci výkonu svého vozu s RaceChip!

Prohlédnout si naši nabídku

 

Video ukázka z ladění

Přihlášení k odběru novinek

Zaregistrováním se k odběru našich novinek se stanete součástí exkluzivní skupiny, která jako první získává informace o nejnovějších produktech, speciálních nabídkách a událostech. Buďte mezi prvními, kdo se dozví o novinkách!
S našimi novinkami budete mít přístup k limitovaným akcím a mimořádným cenovým výhodám. Vaše soukromí je pro nás prioritou.
©2008 - 2024 RaceChip Czech republic. Created for RaceChip www.pky-webtvorba.cz
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.