Aktuální prodejní akce do 6.5: Sleva 25% na RaceChip XLR5RaceChip GTS a RaceChip GTS BlackVíce informací

Hyundai i30N: Dynamický vůdce na silnici | RaceChip Czech republic | Chiptuning

Hyundai i30N: Dynamický vůdce na silnici

Hyundai i30N: Dynamický vůdce na silnici

 Hyundai i30N přináší do světa kompaktních vozů nový rozměr - spojení pohodlí a výkonu. Tento model zdůrazňuje odhodlání značky Hyundai k inovacím a nabízí řidičům zážitek z jízdy, který je plný energie a sportovního ducha.

Sportovní elegance, výkonný pohon:

Hyundai i30N se vyznačuje moderním designem, odvážnými liniemi a agresivním vzhledem, což jej činí výrazným a jedinečným vozem v této třídě. Jeho výkonný motor a sportovní podvozek podtrhují jeho dynamiku na silnici, což z něj dělá ideálního společníka pro ty, kteří chtějí spojit styl s výkonem.

Zvýšení výkonu s chip tuningem od RaceChip:

Pro ty, kteří chtějí přinést do svého Hyundai i30N ještě více výkonu a radosti z řízení, přichází RaceChip s odpovědí - chip tuningem. Naše inovativní jednotky umožňují zvýšit výkon až o 30%, čímž přináší nový rozměr jízdního zážitku.

V RaceChip se zaměřujeme na odborné softwarové úpravy, které využívají výkonových rezerv konkrétního vozidla. Pro majitele Hyundai i30N znamená chip tuning nejen zvýšení výkonu, ale také optimalizaci odezvy na plyn a celkový výkon motoru.

Zahalte se do sportovního ducha s Hyundai i30N a získáte ještě více výkonu s chip tuningem od RaceChip. Navštivte náš e-shop nebo zastavte se u naší prodejní pobočky a zažijte nový level jízdních zážitků. RaceChip - posunujeme hranice výkonu.

Přihlášení k odběru novinek

Zaregistrováním se k odběru našich novinek se stanete součástí exkluzivní skupiny, která jako první získává informace o nejnovějších produktech, speciálních nabídkách a událostech. Buďte mezi prvními, kdo se dozví o novinkách!
S našimi novinkami budete mít přístup k limitovaným akcím a mimořádným cenovým výhodám. Vaše soukromí je pro nás prioritou.
©2008 - 2024 RaceChip Czech republic. Created for RaceChip www.pky-webtvorba.cz
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.